Storitve in galerija

fasaderska-dela

Fasaderska dela

Izvedba fasade nima samo estetskega učinka, ampak predvsem toplotno izolativnega, ščiti pa tudi objekt pred zunanjimi vplivi. Pravilna izvedba toplotno izolacijske fasade ter uporaba ustreznih materialov in tehnologij se kaže pri prihranku energije za ogrevanj.

Več o tem
sanacije-adaptacije

Sanacije in adaptacije

Gradbene sanacije v današnjih časih obsegajo približno tretjino gradbenega posla. So izjemno pomemben del gradbeništva, zato smo v našem podjetju specializirani tudi za najrazličnejše sanacije objektov. Prav tako pa se ukvarjamo z adaptacijskimi deli.

Več o tem
novogradnje

Novogradnje

Novogradnja je vsak samostojen objekt, ki je zgrajen popolnoma na novo. Za Vas izdelamo novogradnjo skladno s projektom hitro in zanesljivo. Za vašo novogradnjo vam izdelamo tudi popis gradbeno obrtniških del. Z našimi izkušnjami vam vaš projekt novogradnje po potrebi tudi racionaliziramo.

Več o tem
Urejanje okolja

Urejanje okolja

Okolica vaše hiše ali poslovnega objekta je vaše ogledalo. Z ureditvijo okolice hiše/poslovnega objekta pripomoremo k lepšim in bolje urejenim vrtovom, velikim in malim, vrtovom v mestu ali na deželi, na balkonu ali terasi, ter predstavlja prvi stik obiskovalca z vami in vašim objektom.

Več o tem
Kako vam lahko pomagamo?

Potrebujete gradbeno podjetje in ne veste kako začeti?