Sanacije in adaptacije

Gradbene sanacije v današnjih časih obsegajo približno tretjino gradbenega posla. So izjemno pomemben del gradbeništva, zato smo v našem podjetju specializirani tudi za najrazličnejše sanacije objektov. Prav tako pa se ukvarjamo z adaptacijskimi deli.

Adaptacija objekta pomeni prenovitev, preureditev in prilagoditev objekta sodobnim potrebam in zahtevam. Pri adaptaciji ni večjih posegov v samo konstrucijo objekta, predvsem je poudarek na posodobitvi nekonstrukcijskih delov, kot so podi, vodovod, elektrika,  ogrevanje, toplotna izolacija, … . Z ustrezno adaptacijo, oziroma prenovo hiše ali stanovanja lahko prihranimo pri porabi energije -električne in toplotne, se nam takšna adaptacija povrne v nekaj letih. Za vas adaptiramo stanovanja, hiše, poslovne objekte.

Sanacij, ki jih izvajamo so: sanacije vlage, sanacije hidroizolacije balkonov, teras,  sanacije fasad, ometov in ostalih nenosilnih elementov objekta.

V našem podjetju prav tako izvajamo uspešno in kvalitetno izvedbo stabilizacije temeljev brez izkopa, z globinskim injektiranjem. Stabilizacijo temeljev z globinskim injektiranjem pričnemo z izdelavo talnih vrtin v katere se vgradijo ustrezni injektirni nastavki.Nato se pripravijo tehnološko ustrezne injektirne cementne malte z dodatkom – aditivom. Zaradi hidroizolativne lastnosti injektirne mase, se delno rešuje tudi problem kapilarnega navlaženja temeljev. Zelo pomemben del po sanaciji temeljev je injektiranje razpok v nosilnih zidovih, ki so se pojavile zaradi posedanja temeljev. Na ta način zagotovimo zopet statično varne in kompaktne zidove.

Oglejte si še spisek referenc SANACIJ IN ADAPTACIJ.
Kako vam lahko pomagamo?

Potrebujete gradbeno podjetje in ne veste kako začeti?