Hiše Ješenca

SAMOSTOJNE NIZKO-ENERGETSKE HIŠE RAČE – JEŠENCA
Tloris pritličja in mansarde
Zunanja in prometna ureditev
Podrobne informacije o novogradnji

LOKACIJA: bližini centra Rač (15 mintur peš). Mirna lokacija ob novi asfaltirani slepi ulici, v naselju novogradenj.

VELIKOST ZEMLJIŠČA: od 325 m2 do 350 m2.

VSELJIVO: Julij / Avgust 2018

PROSTORI: Hiše so etažnosti P+M. V pritlični etaži so: predprostor, tehnični prostor z kurilnico in pralnico, shramba, bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na zunanjo teraso in atrij. V mansardi so: hodnik, spalnica z garderobno sobo, dve otroški ali mladinski sobi in kopalnica.

IZVEDBA: Objekt je opečne gradnje z opečnato streho naklona 40o . Okna so 3 slojna s komarniki in senčili na elektro pogon. Ogrevanje je talno z toplotno črpalko zrak-voda. Izvedena je dimniška tuljava za možnost priključitve kamina v dnevni sobi. Pripravljena je instalacija za montažo klime v obeh etažah. Izvedena je instalacija za centralni sesalni sistem.

PRIKLJUČKI: Urejeni so priključki na vodo, elektriko, kanalizacijo in KTV.

OKOLICA: vhod in terasa sta tlakovana, ostalo je zelenica, zemljišče je ograjeno z žičnato ograjo, pripravljeno za postavitev nadstreška za dva avtomobila pred vhodom, pripravljeno za postavitev nadstreška na terasi, priključek za vodo na atriju.

FINALIZACIJA: Hiše se prodajajo nedokončane. Manjkajo: podi, notranja vrata, sanitarna oprema in keramika, ograja na stopnišču, stikala in vtičnice ter finalni oplesk. Toplotna črpalka je instalirana. Investitor lahko hišo po želji kupca tudi finalizira, kar plača kupec posebej glede na izbrane materiale in opravljena dela.

Objekt je v fazi gradnje, zato energetske izkaznice še ni mogoče izdelati.

Kako vam lahko pomagamo?

Potrebujete gradbeno podjetje in ne veste kako začeti?